Servicii

Oferim o gamă variată de servicii digitale

În secolul XXI, o prezență online puternică este obligatorie pentru succesul garantat în afaceri. Profită de oportunitatea de a ajunge în top chiar acum!

Cum te putem ajuta?

Fie că începi de la zero sau ai deja o bază, agenția de marketing digital AdCronos este aici în sprijinul tău. Mai jos ai trecute toate serviciile pe care le prestăm:

Optimizare de reclame

Ne ocupăm de setare de campanii complexe pe Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn și Google. Vei beneficia de un flux constant de clienți potriviți pentru serviciul/produsul pe care îl vinzi.

Social Media Management

Consistența este în general importantă, cu atât mai mult când vine vorba de social media. Avem grijă să aducem și să loializăm clienții tăi prin administrarea responsabilă a canalelor online.

Copywriting

Textele bune vând bine, iar textele excelente vând excelent. Chiar dacă o imagine este cât o mie de cuvinte, un site cu informații scrise atrăgător va motiva clientul tău să cumpere de la tine ci nu de la concurența ta .

Foto-video

Povestea businessului tău ar trebui în primul rând redată prin mediul vizual. Cu o experiență de peste 30 de ani în foto-video, suntem oamenii potriviți pentru a evidenția valoarea serviciului/produsului tău pentru clienții tăi.

Branding

Bucură-te imediat de un logo personalizat pentru afacerea ta! Mai mult, oferim și prezentări de vânzare croite după tiparele psihologice ale clienților tăi. Lasă identitatea businessului tău în mâinile noastre și vei ieși în evidență garantat ★

Dezvoltare web

În zilele noastre, un site web este deja o necesitate. Globalizarea ne permite să ajungem la orice client, indiferent de distanța geografică. Asigură-te că îți maximizezi creșterea afacerii tale prin colaborarea cu agenția noastră.

Creare de conținut

Înainte de a convinge pe cineva să cumpere de la tine, trebuie să îi oferi mai întâi plusvaloare. Agenția noastră este specializată în realizarea de conținut relevant pe rețelele sociale pentru clienții tăi.

Strategie de marketing

La finalul zilei, diferența dintre o afacere cu un plan de marketing și una fără niciun plan este ca de la Pământ la Lună. Succesul pornește de la realizarea unei strategii de marketing potrivite pentru buisnessul tău.

Ne-am propus să schimbăm modul în care se face marketingul online!

❝Dorim să ajutăm afacerile să-și crească vânzările, precum și identitatea online, prin intermediul unui plan de marketing digital care răspunde nevoilor lor. Toată lumea crede că marketingul e doar promovare, dar de fapt e mult mai mult decât atât. Agenția AdCronos știe asta foarte bine, motiv pentru care aplicăm ideea în proiectele noastre.❝
David Sigmund
CEO, AdCronos ®

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Completezi formularul

Pe pagina de "Contact" a site-ului va trebui să completezi formularul online. Alternativ, ne poți suna la numărul de telefon aflat sub această secțiune.

Revenim cu un răspuns în 12 ore

Respectăm timpul potențialilor noștri clienți. Suntem de părere că punctualitatea este primul aspect care denotă profesionalism.

Programăm prima ședință

De comun acord, stabilim data și ora potrivită pentru prima întrunire. Aceasta va fi notată în calendar după primul apel telefonic.

Venim cu soluții pentru tine

Problemele specifice cer soluții specifice. Pe parcursul auditului vom vedea împreună ce merge bine și ce poate merge și mai bine.

Felicitări! Ești pe drumul cel bun : )

Lucrurile încep să se miște simțitor. De marketingul digital ne ocupăm noi, în timp ce tu te poți dedica 100% antreprenoriatului.

Fă primul pas către o colaborare de succes!

Indiferent de nivelul la care ești cu afacerea ta, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne chiar acum ca să stabilim când ne întâlnim pentru auditul tău.