Despre noi

Bun venit la AdCronos® !

Află mai multe despre noi și despre cum te putem ajuta să-ți duci afacerea la un nivel superior în rândurile de mai jos:

Cine suntem

AdCronos este o agenție modernă specializată în marketing digital. Avem o viziune puternică, care se poate regăsi simbolic în numele afacerii. „Ad” simplu înseamnă „reclamă” în limba engleză, iar „Cronos” este zeitatea supremă a timpului în mitologia greacă. A venit timpul ca afacerea ta să avanseze!

Misiunea noastră

Vrem să ajungem prima agenție care trece prin mintea unui antreprenor când are nevoie de ajutor ca să-și facă firma și viziunea cunoscute în online. Credem că există o lume în care oamenii de afaceri scapă de stresul inutil cauzat de haosul marketingului făcut neprofesional.

Valorile noastre

Procesul nostru de 6-C™

01.

Conversăm

Purtăm o discuție axată pe prezentarea obstacolelor pe care le întâmpini la momentul actual.

02.

Calificăm

Evidențiem punctele critice. Pornim de la cele mai importante probleme, ținând cont de principiul Pareto.

03.

Căutăm

În baza informațiilor date de tine, analizăm situația per ansamblu și găsim soluțiile optime pentru afacerea ta.

04.

Construim

Imediat ce avem soluțiile, dezvoltăm o strategie de marketing optimă, care să aducă rezultatele scontate.

05.

Calibrăm

În funcție de răspunsul pe care îl primim din piață, adaptăm unele tactici ca să maximizăm potențialul de creștere.

06.

Consolidăm

Reluăm întregul proces de la capăt și susținem o evoluție constantă pe partea de marketing online

De ce să ne alegi pe noi?

Mai jos ai listate principalele motive pentru care colaborarea cu noi este un pas strategic pentru dezvoltarea afacerii tale în online:

La AdCronos prestăm 8 servicii de bază diversificate, special structurate ca să îți crească afacerea multilateral. Dacă vrei să crești accelerat, este nevoie de o prezență online calculată pe cât mai multe canale.

Spre deosebire de alte agenții, oferim un răspuns prompt, mai exact în mai puțin de 12 ore. Suntem conștienți de importanța marketingului digital în acest vremuri, motiv pentru care dorim să îți venim în ajutor în timp util.

Ca să venim cu soluțiile potrivite trebuie să pornim de la cauza problemei. Indiferent că vom continua sau nu colaborarea, dispui încă de la început de o ședință gratuită de consultanță. Asta îți va permite să îți conștientizezi nivelul la care te afli cu afacerea ta la capitolul marketing digital.

Răsplătim loialitatea clienților noștri prin reduceri considerabile la contractele pe termen lung, precum și la recomandările de succes pe care le primim. 

O afacere va crește în măsura în care cresc antreprenorii și liderii ei. Din acest motiv oferim consultanță 1-la-1 pe partea de marketing. Te vom învăța principii fundamentale de promovare, modul de gândire potrivit, cum să îți construiești avatarul și multe alte informații care au scopul de a te face un om de afaceri excepțional. (serviciu achiziționat separat)*

La orice serviciu de promovare prin reclame pe o rețea de socializare ( ex: Facebook ), primești gratuit crearea paginii  de business.

Cine este

David Sigmund

Fondatorul și directorul executiv al agenției de marketing digital AdCronos®. David Sigmund are o experiență vastă în materie de leadership, vorbit în public și psihologie. Trecutul său constă în numeroase proiecte de voluntariat și activități organizatorice, în urma cărora a deprins sute de lecții valoroase pe care le-a aplicat în deschiderea agenției AdCronos de la cap la coadă

David este motivat de ambiția sa de a înțelege în profunzime marketingul. În această direcție a fondat AdCronos, fiind de părere că la finalul zilei, oricât de mult s-ar documenta, cel mai bine se învață din practică. Viziunea sa globalizată asupra afacerilor i-a permis să dezvolte un business care prestează la momentul actual 8 servicii diferite, special gândite să ajute antreprenorii de orice nivel. Una dintre specializările lui David este copywritingul. Această abilitate a fost dezvoltată în urma studiului său asiduu pe parcursul vieții, având peste 200 de cărți citite, o certificare internațională marca Toastmasters în „Măiestria Discursului”, precum și un articol literar publicat

Antreprenoriatul îi este cunoscut de ani buni. Încă de la vârsta de 13 ani și-a început profesia de fotograf de evenimente, moment în care a început să studieze social media și algoritmii săi în detaliu. Mai mult, deține certificarea europeană de competențe antreprenoriale ESP, oferită de JA Europe, care este recunoscută în peste 20 de țări

Toate aceste experiențe i-au permis să impacteze pozitiv oamenii din jurul său în nenumărate contexte. A condus în finale 2 echipe diferite în competiții de afaceri. A dirijat peste 30 de ședințe de club în perioada în care a fost membru Toastmasters și de asemenea a crescut numărul de membri cu 30%

David este de părere că succesul este rezultatul obiceiurilor sănătoase. Din acest motiv  studiază constant domeniile conexe cu activitatea sa principală. Asftel, AdCronos este îmbinarea armonioasă dintre ambiția de a evolua, dorința de a-i ajuta pe ceilalți și pasiunea pentru marketing

A ținut peste 30 de discursuri publice în fața a sute de persoane, studiază marketing și psihologie de aproape 10 ani și și-a început prima activitate antreprenorială la vârsta de 13 ani

⚜︎

Află mai jos cum David și agenția sa AdCronos te pot ajuta să-ți îndeplinești țintele din afacerea ta

Cum funcționează colaborarea cu noi?

Completezi formularul

Pe pagina de "Contact" a site-ului va trebui să completezi formularul online. Alternativ, ne poți suna la numărul de telefon aflat sub această secțiune.

Revenim cu un răspuns în 12 ore

Respectăm timpul potențialilor noștri clienți. Suntem de părere că punctualitatea este primul aspect care denotă profesionalism.

Programăm prima ședință

De comun acord, stabilim data și ora potrivită pentru prima întrunire. Aceasta va fi notată în calendar după primul apel telefonic.

Venim cu soluții pentru tine

Problemele specifice cer soluții specifice. Pe parcursul auditului vom vedea împreună ce merge bine și ce poate merge și mai bine.

Felicitări! Ești pe drumul cel bun : )

Lucrurile încep să se miște simțitor. De marketingul digital ne ocupăm noi, în timp ce tu te poți dedica 100% antreprenoriatului.

Fă primul pas către o colaborare de succes!

Indiferent de nivelul la care ești cu afacerea ta, suntem aici să te ajutăm! Contactează-ne chiar acum ca să stabilim când ne întâlnim pentru auditul tău.